KOREAN WAVE

Salam.. 

demam korean kt Malaysia dah jd satu fenomena....

sampai stesen radio negara siap buat carta hit korean song...

nampak tak 'permainan' kat situ..hehe.. kalau taknak untung
takyah niaga ok~

ok skang sy nak  citer  pasal drama MY GIRL je..

walaupun citer ni dah lama  2006 tak silap..ntah la... hentam la labu
tapi saya nak post jugak shoot yg menarik
pasal citer ni...

overall drama ni sy tengok memang best pon... watak yg dibawa tak
berat dan pelakon semua masyuk...(mcm aku lak yg terlibat dlm produksi ni)

dengan memek mimik muka yg pelbagai... sedih + gembira + marah ..

dan terasa berada diawang-awangan kah kah.. memang feeling habis...
*tibe2 mimpi kt Yoo Rin -kuang2

comel kan dia? !!!  ni second full drama  yg sy tgk...kira sy baru lg nak
 feeling2 citer korea. dan sy rasa

ni drama yg sungguh baik dan berjaya...never say good bye!!!*tibe

takde masalah pon bg sy kalau lelaki nak layan citer korea ..ni pon
kwn sy yg mula2 sruh tgk citer ni.

(kamariah Kamarzaman) yg dia ni jgn ckp la...kaki korean.. kalau boleh
semua jejaka korea milik dia


lagi2  si Ye Sung (SUJU) .. haishh hairan sungguh... !!!!

hah ni je la gambar yg ada... psst~
sape2 yg rindu kat Yoo Rin sila la tatap muka dia.. kih2...







INGIN HIDUP SELESA

GONG CHAN



WINK~WINK


THE POWER OF LOVE








TERSEPIT DALAM PERCINTAAN YOO RIN











BANGUNAN 63 SEOUL, 








SEDIH en en








DATUK GHONG CHAN YANG KERAS HATI


























BANGUNAN 63 MILIK DATUK GONG CHAN











AYAH YOO RIN SELALU CARI MASALAH..











SIMBOLIK CINTA GONG CHAN & YOO RIN


RATU TENIS KOREA katanye..hehe


TADaaa





Pulun tak sy post mende alah ni... hehe.. sampai member mai bilik nak taknak je layan.. fokus2..hehe

i'm sorry~ moral of value nanti dalam perhubungan yang sah sila lah setia... n dalam citer ni Yoo Rin taat kat

ayah dia dan happening ngan orang sekeliling...and the important is the perfect of love.. Cinta yang di 'Atas' sudah konfem!!! ok cau

Cintai Allah sayangi manusia.. 

By--> hafifi borhan el said Love & Faith <---

2 comments:

Strept Akiera said...

hahaha.. baru tengok ea.. cite ni dah lama sangat.. tapi x pe..
batter late than never.

aku sggest ko tengok full house/coffee prince/sassy girl/prince hour/ You're beutiful/ i'm not stupid//personal taste/ boys before flower (versi korea).
cite2 tu kira taraf ringan.. best2

Ahkak Macho said...

aku sebenarnya takpenah tgk lagi my girl.. tapi mse tu org dok heboh2 gile cite ni..aku pon blum demam korea lgi mse tu..tapi cite2 korea yg lain mmg aku lyn ah skang..cite my girl, princess hour,fullhouse sume mmg best..tapi bagi aku cite2 cinta cenggini mmg cite tipikal korea ah ..mule2 tk suka,gaduh2..last2 suke..pastu jeles2, cinta tiga segi.. dah bole agak ending die.. aku lgi suke cte2 korea yg bukn pasal cinte je..akusuke yg jenis aksi, konflik family..haaa,tu mmg best gile tahap gaban la aku ckp..try tgk bread,love and dream.. best gile.. :)