KAWANKU KAHWIN LAGI..

SALAM SEJAHTERA...Sepanjang tahun  2010 yang hampir berakhir ramai kawan2 ak yang sudah  mendirikan "masjid"... syukur alhamdulillah... biarpun apapun status mereka, diaorang tetap kawan ak sampai bila2...ukhuwah fillah ameen~...

semoga Allah memberkati kawan2 semua... 
USIA BUKAN PENGHALANG JODOH, KERANA JODOH KETENTUAN ALLAH RABBULIZZATI.. SEMOGA KORANG HIDUP SEJAHTERA HINGGA AKHIR HAYAT. KUMPUL ANAK RAMAI2 EA.. KASI MERIAH sikit !! HIHI..
tak lama lagi ramai la anak sedara ak...hehe

PASANGAN PERTAMA



Siti Nur Sakinah @ Sue...

DAH ADE BABY!! COMEL GILER. TAPI KUAT NANGIS. HIHI
* Syifa jgn nakal2...hehe


************************************************************************
PASANGAN KEDUA
ABDUL RAHMAN


Rahman ni kawen rezeki dia luas..Alhamdulillah,,
tak gitu papa Rahman?? hehe

.............................................................................................................................

PASANGAN KETIGA
Hafizah bte Abdul Karim




HABIS JA  tahun 2010 ni 3 sahabat sudah mendirikan masjid mereka...
mengadap tahun 2011 yang akan datang mungkin ada lagi kawan2 yang jodohnya sampai..inshaalllah... makan nasi minyak lagi ambo gamaknye..hehe

Syukur.. lepas ni maybe turn IDHAM kot:


takpun HUSAINI kot:
 hah...sebab masing2 dah ada org istimewa..KATANYA...

yang pasti bukan ak..kuang2.. bukan ye...!!!
hehe...ok cau!...
wasalam..
tunggu punya tunggu tak hadir juga... TAKPA2...SABAR nowh~.... menanti bunga gugur di pangkuan.....
**PEREMPUAN YANG BAIK UNTUK LELAKI YANG BAIK.....~
## lepas TIMBA CARI PERIGI...  and now,aku membenarkan "perigi cari timba" dalam kamus hidup ak 
 its ok...heh

**Pssst~ jgn lupa reunion kita di Pangkor after next year.. (umur 23 tahun) tunggu kawan2 n balik dari Jordon, Mesir dll...
Friendship never end~


2 comments:

Strep AkiEra said...

klu yer pon, taruk le link kat blok aku or bg kredit kat blog aku..
haish...

PP HYUN JAE said...

huhu... next time la bro...