HANDSET NOKIA.. mantop..!!

Hai semua...
Cis... kajang pak malau kajang berlipat kajang..(tbe2)
kes baru pasal enset lak.. proses perkilangan nset... mak aii... syok je kalau ak dapat satu.....
skang ak pakai sony ericson . aduyai... mcm biasa..low quality macam kafe kolej ak....eh silap..!
kali kedua lak ni ak pakai... fes pakai sony waktu tu ak baru nak kenal hidup ber 'henset' ni... belek2 punya belek..last sekali menangis tak berlagu... bukan sebab ak.. tp ak tp ak syak sony product (syak je bukan tuduh tau) memang kuat main.. main kuat..aisshh...benci sony ericson !!! wakaka
pasni leh wat page kat facebook.. AKU BENCI SONY ERICSON.. ala...mcm page fasha sandha tu..hihi.. tak pon bik mama (makin hari makin menjadi) ish2,,, sabau je la... 
hah..
 bagi ak lak:-
Sony menarik tp ada certain tu ak memang tak puas hati...mcm lahabau je.. (tipah tertipu)
tp bila dpt nset main mesej senyum sorang2  (ak la tu) buang tebiat kot...kata mak ak..haha
(kawan buat lawak laa) * gelak guling2
(henset skarang) huh

lepas ni kalau ada rezeki sampai le taste baru  der!!.

NAK RASE NOKIA LA PULOK...hihi (mcm manis)






 sekitar proses perkilangan nset NOKIA....heh

    













































   Aaahhh.. bg ak nset yg best2 sikit pon dah ok.. takyah nak beria nau....
haisshh nset oh nset....
cau~


6 comments:

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

saya masih guna hp nokia 6080. dah 5 thn..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

PP HYUN JAE said...

wasalam.. sila la ziarah selalu... blogger baru... nak try.....tq

Faiz Tapit said...

apsal xde gambo ni pp?

hamzah ian said...

gua rasa BB lagi cun.. hoho

PP HYUN JAE said...

haha.. yg tu pon leh tahan laa... yg pastu bukan sony..mcm tuuuuuuuut

Anonymous said...

xda manfaat punya blog